Gwarancją udanych szkoleń, konferencji i innych tego typu wydarzeń jest:
- dobra baza lokalowa, dostosowana do liczby uczestników,
- nowoczesny sprzęt audiowizualny
- profesjonalna obsługa.
Posiadamy wszystkie te atuty, więc jesteśmy doskonałym miejscem do organizacji tego typu przedsięwzięć. Konferencja w Białymstoku zorganizowana w Dworze Czarneckiego to właściwy wybór.
Zaplecze sal konferencyjnych
Klimatyzowane sale konferencyjne, wyposażone w:
- profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy,
- projektor z ekranem,
- mikrofony bezprzewodowe, mównicę,
a także pozostały sprzęt będący podstawą efektywnych szkoleń, ciekawych konferencji, imprez firmowych i innych eventów.
Hotel dysponuje również wieloma miejscami noclegowymi, dużym parkingiem z całodobową ochroną i smacznym cateringiem. Wszystko to w otoczeniu pięknej podlaskiej przyrody, tuż obok Białegostoku.
Nazwa sali |
Cena za godzinę |
Powierzchnia |
|
|
|
Klimatyzacja |
|
Zaciemnienie |
Sala Kryształowa |
220 zł |
560 m2 |
600 |
300 |
200 |
Tak |
Tak |
Tak |
Sala Restauracyjna |
150 zł |
220 m2 |
150 |
100 |
80 |
Tak |
Tak |
Tak |
Sala Cesarska |
100 zł |
240 m2 |
130 |
90 |
60 |
Tak |
Tak |
|
Sala Lustrzana |
100 zł |
170 m2 |
120 |
80 |
60 |
Tak |
Tak |
Nie |
Sala Śniadaniowa |
60 zł |
108 m2 |
80 |
50 |
40 |
Tak |
Tak |
Tak |
Sala Bankietowa |
40 zł |
39 m2 |
30 |
25 |
20 |
Tak |
Nie |
Tak |
Wyposażenie sal konferencyjnych
Wyposażenie konferencyjne |
Podstawowe |
Dodatkowe |
---|---|---|
› nagłośnienie sali |
+ |
|
› mikrofon bezprzewodowy |
+ |
|
› ekran |
+ |
|
› projektor |
|
30 zł/h, 240 zł/cały dzień |
› flipchart |
+ |
|
› markery |
+ |
|
› mównica |
+ |
|
› zestaw konferencyjny (notes, długopis) |
|
do ustalenia |
› klimatyzacja |
+ |
|
› Wi-Fi |
+ |
|
› telefon bezprzewodowy |
+ |
|
Menu konferencyjne
ZUPY:
- rosół z domowym makaronem
- cebulowa z grzankami
- domowa zupa pieczarkowa
- domowa szczawiowa
- zupa minestrone
- krem z białych warzyw
- krem z buraków z bezą chrzanową
- żurek z białą kiełbasą
- krem z selera z krewetkami
- szpinakowa z kurczakiem
DANIA ZASADNICZE:
- karkówka w sosie z leśnych grzybów, kasza gryczana, buraczki na ciepło
- polędwiczka wieprzowa z sosem boczkowo- musztardowym, gratin ziemniaczane, warzywa gotowane na parze
- pręga wołowa w sosie winnym, babka ziemniaczana, mieszanka sałat z sosem vinegrette
- policzki wołowe, puree ziemniaczane z musztardą francuską, mieszanka sałat z sosem vinegrette
- schab faszerowany kaszą gryczaną i serem korycińskim, pęczotto grzybowe, warzywa duszone
- rolada z kurczaka z sosem śródziemnomorskim, risotto, warzywa duszone
- łosoś z rusztu, makaron grandine, szpinak
- kaczka pieczona z wiśniami, ziemniaki rosti, surówka Waldorf
- dorsz w szynce dojrzewającej, pęczotto buraczane, sos kurkowy
DESERY:
- szarlotka
- WZ-tka
- wiśnie po parysku
- sernik
- deser brownie
DODATKI:
- sok owocowy 25 cl / os
- woda niegazowana - bez limitu
Dodatkowych informacji udziela Biuro Organizacji Imprez:
tel.: (+48) 85 66 37 401
e-mail: biuro@dworczarneckiego.pl
Przed wizytą, której celem ma być zorganizowanie wydarzenia, prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub e-mailowy z Biurem Organizacji Imprez w celu ustalenia terminu spotkania.