+ 48 85 66 37 400

Rezerwacja online

JUŻ OD 155 / OS.

Oferta weselna

Hotel Dwór Czarneckiego Wellness & SPA to wyjątkowe miejsce na organizację uroczystości weselnej. Tradycja łączy się tu z elegancją, przepiękne wnętrza, wykwintna kuchnia, profesjonalna obsługa oraz dopracowany wystrój zapewniają niepowtarzalną i niezapomnianą atmosferę wesela.

SPECJALNA OFERTA WESELNA LAST MINUTE 2019

Oferta weselna last minute 2019 - hotel Dwór Czarneckiego

Dla wszystkich zaręczonych par, które nie chcą długo czekać na złożenie przysięgi małżeńskiej, przygotowaliśmy specjalną ofertę "Weselne Last Minute 2019" na organizację wyjątkowego wesela w krótkim czasie, bez wielomiesięcznych przygotowań i zbędnego stresu.

Jeśli podpiszą Państwo z nami umowę na organizację wesela jeszcze w 2019 roku*, otrzymają Państwo:

  • 0,5 l wódki Żubrówki Białej na parę lub mini Stół Podlaski (na zimno)
  • pomoc banquet managera
  • chleb dekoracyjny na powitanie Państwa Młodych GRATIS
  • pokrowce na krzesła GRATIS
  • apartament dla Nowożeńców GRATIS
  • atrakcyjne ceny na nocleg dla Gości w hotelu Dwór Czarneckiego
  • GIFT CARD dla Państwa Młodych do Strefy Relaksu w SPA & Wellness Dworu Czarneckiego
  • możliwość zorganizowania próby pierwszego tańca po wcześniejszym uzgodnieniu terminu

* Promocja dotyczy przyjęć weselnych dla min. 80 osób, organizowanych w terminie od maja 2019 do 31 października 2019 r.

Rezerwacji mogą Państwo dokonać po sprawdzeniu dostępności terminu. Promocja nie łączy się z ofertą na organizację imprez weselnych w piątki i niedziele.

Dodatkowych informacji udziela Biuro Organizacji Imprez:
tel.: (+48) 85 66 37 401


ZNIŻKI NA WESELA W PIĄTKI I NIEDZIELE

Tylko teraz w piątki i niedziele zorganizujesz u nas wesele w niższej cenie!

UWAGA! Prezentowane w niniejszym dziale poszczególne oferty weselne nie łączą się ze sobą.

 

 


OFERTA WESELNA 2019

(obowiązuje od 9 marca 2019 roku)

DANIA GORĄCE

ZESTAW I

  • karkówka w sosie grzybowym, ziemniaki puree, mieszanka sałat z sosem vinaigrette
  • pierś z kurczaka nadziewana grillowaną papryką z sosem toskańskim i tymiankiem, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty
  • półmisek mięs: policzki wieprzowe, żeberka BBQ, szaszłyki drobiowo-wieprzowe, kasza gryczana z grzybami leśnymi, surówka z kapusty pekińskiej
  • barszcz z pasztecikiem mięsnym

ZESTAW II

  • polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym,  puree ziemniaczane z musztardą francuską, surówka wiosenna
  • schab „rzeźnika”, pęczotto ziołowe, sos pieprzowy, sałatka z fasolki szparagowej
  • pierś kurczaka faszerowana szpinakiem z sosem śmietanowo-ziołowym, ziemniaki pieczone, warzywa gotowane na parze
  • rosół z domowym makaronem

ZESTAW III

  • policzki wołowe, sos winny, puree ziemniaczane z cebulą i boczkiem, surówka wiosenna
  • polędwiczki wieprzowe owinięte boczkiem, sos z żubrówki, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty
  • filet z indyka marynowany w miodzie, musztardzie i rozmarynie, sos z czarnej porzeczki, ryż biały i czarny, kalafior romanesco
  • zupa krem z jarzyn

ZESTAW IV

  • kaczka pieczona z wiśniami, ziemniaki Rosti, gruszka w winie czerwonym
  • perliczka, sos serowy, puree z dyni, gratine ziemniaczane
  • polędwiczka z dorsza saute, tortellacci , sos imbirowo-sojowy, chipsy warzywne
  • zupa dyniowa z pasternakiem i cieciorką

PRZEKĄSKI ZIMNE

ZESTAW I

  • półmisek wędlin
  • ryba faszerowana w liściach szpinaku
  • śledź z cebulką
  • tortilla rolls ze schabem wędzonym
  • kurczak w galarecie
  • terrina z łososia 
  • pasztet z dziczyzny oraz pasztet drobiowy z konfiturą z czerwonej cebuli lub żurawiną
  • parfait z piersi kurczaka w pieprzu, na jadalnej glebie
  • rulony z szynki szwarcwaldzkiej
  • polędwiczki wieprzowe z sosem chrzanowym 
  • jaja w majonezie ze szczypiorkiem
  • sałatka jarzynowa lub sałatka z komosy ryżowej i ozorków
  • mieszanka sałat, ser koryciński, owoce sezonowe, prażone pestki dyni
  • warzywa marynowane
  • sos tatarski

DODATKI

  • pieczywo mieszane
  • napoje owocowe niegazowane – bez limitu
  • napoje gazowane (Pepsi, 7up, Mirinda, woda gazowana) – bez limitu
  • woda niegazowana – bez limitu

ZESTAW II

  • półmisek wędlin i serów
  • befsztyk tatarski
  • mus rybny w toście orkiszowym
  • torcik śledziowy
  • łosoś z mozarellą 
  • roladki ze szpinakiem i karczochami
  • pasztet z dziczyzny oraz pasztet drobiowy z konfiturą z czerwonej cebuli lub z żurawiną 
  • rulony z szynki szwarcwaldzkiej
  • pieczeń z polędwiczką wieprzową
  • ślimaczki napoli
  • jaja faszerowane z łososiem
  • sałatka bawarska
  • sałatka krabowa z selerem naciowym
  • warzywa sezonowe podane z sosem serowym i curry
  • sos tatarski

DODATKI

  • pieczywo mieszane
  • napoje owocowe niegazowane – bez limitu
  • napoje gazowane (Pepsi, 7up, Mirinda, woda gazowana) – bez limitu
  • woda niegazowana – bez limitu

STOŁY ZE SŁODKOŚCIAMI

STÓŁ SŁODKI I

  • kawa parzona, kawa rozpuszczalna – bez limitu
  • herbata Lipton (różne rodzaje) – bez limitu
  • ciasto
  • owoce krojone
  • mleko, cytryna, cukier

STÓŁ SŁODKI II

  • kawa parzona, kawa rozpuszczalna – bez limitu
  • herbata Lipton (różne rodzaje) – bez limitu
  • ciasto:
  • wyroby cukiernicze- wafle, blok
  • desery- owocowe, tiramisu
  • tarty z owocami
  • tarty czekoladowe
  • owoce krojone
  • mleko, cytryna, cukier

ATRAKCJE KULINARNE

(płatne dodatkowo; możliwość zamówienia po sprawdzeniu dostępności u banquet managera)

  • Stół Podlaski na zimno
  • Stół Podlaski na zimno mini
  • Stół Rybny z owocami morza
  • Stół Wenecki
  • Candy Bar
  • Drink Bar (100 os.)
  • fontanna czekoladowa 
  • lody (samoobsługowa lada chłodnicza)
  • szczupak faszerowany - 1 szt.
  • beczka piwa (30 l)
  • kawa z ekspresu

DODATKOWE PROPOZYCJE NA GORĄCO

  • stół wiejski na gorąco: szynka pieczona, pierogi z kapustą i grzybami, kartacze, babka ziemniaczana, białe kiełbaski w piwie, boczek pieczony, ogórki kiszone, kapusta gotowana, chrzan, musztarda
  • udziec z jelenia w sosie naturalnym, puree ziemniaczane z musztardą francuską, mieszanka sałat z sosem vinaigrette
  • flaczki wołowe
  • boeuf strogonow.
  • soljanka
  • krem z buraków z bezą śmietanowo-chrzanową
  • krewetki królewskie na ciepło – 1 szt.
  • łosoś pieczony w soli 1 szt.
  • łosoś teriyaki, makaron grandine, sos szpinakowy, warzywa pieczone
  • kąski drobiowe z sosem czosnkowym
  • śliwka z boczkiem na ciepło – 1 szt.

DODATKOWE PROPOZYCJE PRZEKĄSEK ZIMNYCH

  • deska serów
  • sushi – 1 porcja (2 szt.)
  • carpaccio z buraka ćwikłowego i wędzonego sera korycińskiego
  • polędwiczki wieprzowe z warzywami i sosem worcester
  • łosoś marynowany na krążku pumpernikla
  • śledź w słoju

PONADTO CENA ZAWIERA:

  • wynajem sali
  • profesjonalną obsługę kelnerską
  • dekoracyjny chleb na powitanie Państwa Młodych
  • pokrowce na krzesła 
  • apartament dla nowożeńców
  • GIFT CARD dla Państwa Młodych na Strefę Relaksu w SPA&Wellness Dworu Czarneckiego
  • profesjonalną obsługę banquet managera
  • nieodpłatną szatnię
  • monitorowany parking
  • ochronę
  • możliwość przeprowadzenia próby pierwszego tańca po wcześniejszym uzgodnieniu terminu
  • atrakcyjne ceny na nocleg w hotelu Dwór Czarneckiego
  • 20% rabatu na przejazdy taksówkami OK Taxi (z wyłączeniem II strefy taryfowej na odcinku Białystok – Porosły-Kolonia)

DODATKOWO PROPONUJEMY:

  • zniżki na wybrane usługi w firmach partnerskich Dworu Czarneckiego
  • organizację wieczoru panieńskiego lub kawalerskiego w SPA & Wellness Dworu Czarneckiego
  • organizację poprawin
  • możliwość skorzystania z usług kosmetycznych i fryzjerskich przez gości weselnych w Spa & Wellness Dworu Czarneckiego

NOCLEGI

CENY POKOI HOTELOWYCH W NOC WESELNĄ:

  • pokój 1-osobowy –120 zł/os. (bez śniadania)
  • pokój 1-osobowy – 140 zł/os. (ze śniadaniem)
  • pokój 2 i 3-osobowy – 75 zł/os. (bez śniadania)
  • pokój 2 i 3-osobowy – 90 zł/os. (ze śniadaniem)
  • apartament – 245 zł
  • apartament VIP – 355 zł

CENY POKOI HOTELOWYCH W NOC PRZED LUB PO WESELU
(ZE ŚNIADANIEM):

  • pokój 1-osobowy – 155 zł
  • pokój 2-osobowy – 195 zł
  • pokój 3-osobowy – 275 zł
  • apartament – 240 zł
  • apartament VIP – 350 zł

Dodatkowych informacji udziela Biuro Organizacji Imprez:
tel.: (+48) 85 66 37 401
e-mail: biuro@dworczarneckiego.pl


 

Relacja video z Weselnego Dnia Otwartego w Dworze Czarneckiego - sezon weselny 2018:

 

 

 

Fotorelacja z Weselnego Dnia Otwartego w Dworze Czarneckiego - sezon weselny 2019:

 

Wspieramy

  • Opera i Filharmonia Podlaska
  • EduProArte
  • Narodowa Loteria Paragonowa
  • Miss Polonia
  • Krypianka
  • Klanza
  • Bajkowa Fabryka Nadzie
  • Fashion Able East
  • Białostocki Ośrodek Kultury
  • Wirtualne Muzeum Mody i Tekstyliów
  • Teatr Dramatyczny w Białymstoku

Zaufali nam

  • Porsche
  • Agnella
  • CHM
  • Stekop
  • Conrad Company
  • Arciszewscy
  • Admis
  • OK Taxi

HOTEL DWÓR CZARNECKIEGO

Porosły-Kolonia 54 A,
16-070 Choroszcz k. Białegostoku

RECEPCJA

tel. + 48 85 66 37 400

SPA & WELLNESS

tel. +48 85 66 37 403

Posiadam booking-card
(i otrzymam 5% rabat minimalny)

Rezerwuj

Nie posiadam booking-card

Rezerwuj
x
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij