CHRZCINY W HOTELU DWÓR CZARNECKIEGO
OFERTA GASTRONOMICZNA
ZESTAW I
-
dania gorące:
-
krem z jarzyn
-
pierś z kurczaka sous vide podana na plackach ziemniaczanych w sosie tymiankowo-pomidorowym, kalafior romanesco
-
-
Stół Słodki
-
dodatki
ZESTAW II
-
przystawka zimna serwowana indywidualnie
-
parfait drobiowe na jadalnej glebie lub carpaccio z buraków i sera korycińskiego
-
-
dania gorące:
-
zupa cebulowa z grzankami lub zupa krem z jarzyn
-
pierś z kurczaka nadziewana grillowaną papryką z sosem paprykowym z tymiankiem, ziemniaki opiekane, surówka z czerwonej kapusty lub:
-
pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z sosem śmietanowo-ziołowym, ziemniaki opiekane, surówka z kapusty pekińskiej
-
-
Stół Słodki
-
dodatki
ZESTAW III
-
dania gorące:
-
rosół z domowym makaronem
-
karczek w sosie barbecue z suszoną śliwką, ziemniaki puree, mieszanka sałat z sosem sezamowym
-
-
zestaw przekąsek zimnych
-
Stół Słodki
-
dodatki
ZESTAW IV
-
dania gorące:
-
zupa krem z białych jarzyn
-
policzki wołowe w sosie winnym, ziemniaki puree z cebulą i boczkiem, mieszanka sałat z sosem vinaigrette
-
-
zestaw przekąsek zimnych
-
Stół Słodki
-
dodatki
ZESTAW V
-
dania gorące:
-
zupa dyniowa z pasternakiem i cieciorką
-
filet z indyka marynowany w miodzie, musztardzie i rozmarynie, sos z czarnej porzeczki, ziemniaki puree, kalafior romanesco
-
półmisek mięs: policzki wieprzowe, szaszłyk wieprzowo-drobiowy, żeberka w BBQ, kasza gryczana z grzybami leśnymi, surówka sezonowa (surowka z kapusty pekińskiej lub warzywa gotowane)
-
-
zestaw przekąsek zimnych
-
Stół Słodki
-
dodatki
PRZEKĄSKI ZIMNE
-
półmisek wędlin z sosem tatarskim
-
mus z ryb wędzonych na wieloziarnistych krakersach lub terrina z łososia ze szpinakiem
-
parfait w pieprzu na jadalnej glebie
-
tortilla rolls ze schabem wędzonym
-
rulony z szynki szwarcwaldzkiej
-
pasztet z dzika z ziarnami, pasztet drobiowy z konfiturą z czerwonej cebuli
-
jaja w majonezie ze szczypiorkiem
-
tramezzino z humusem
-
sałatka krabowa z owocem granatu lub sałatka z selerem marynowanym, szynką i orzechami włoskimi
-
sałatka z gruszką, serem pleśniowym, prażonymi pestkami dyni i sosem vinaigrette lub sałatka jarzynowa
-
warzywa marynowane
-
befsztyk tatarski - płatny dodatkowo 9 zł/os.
DODATKI
-
pieczywo mieszane
-
napoje owocowe niegazowane
-
napoje gazowane (Pepsi, 7UP, Mirinda, woda gazowana)
-
woda mineralna niegazowana
STÓŁ SŁODKI
-
kawa rozpuszczalna, kawa parzona
-
herbata Lipton - różne rodzaje
-
ciasto, wyroby cukiernicze
-
owoce krojone
-
mleko, cukier, cytryna
PROPOZYCJA DAŃ GORĄCYCH DLA DZIECI DO LAT 5 (dotyczy wszystkich zestawów)
-
rosół z domowym makaronem
-
filet z kurczaka, frytki, surówka z marchwi i jabłek
CENA ZAWIERA:
-
wynajem sali
-
profesjonalną obsługę kelnerską
-
profesjonalny consulting Banquet Managera
-
pokój oddany do dyspozycji rodzicom dziecka w trakcie trwania chrzcin
-
łóżeczko dla dziecka
-
dekoracje ze świeżych kwiatów, zgodną ze standardammi obowiązującymi w Dworze Czarneckeigo
-
udostepnienie pokoju do karmienia, wyposażonego w przewijak
-
gry i kolorowanki dla dzieci - udostępniane w barze na specjalne życzenie gości
-
możliwość wykonania pamiątkowej sesji zdjęciowej w trakcie przyjęcia - więcej informacji udzieli Państwu Banquet Manager
-
nieodpłatną szatnię
-
monitorowany parking
DODATKOWO OFERUJEMY:
-
możliwość zamówienia animatorów – usługa płatna dodatkowo, więcej informacji udzieli Państwu Banquet Manager
-
zniżki na taksówki w korporacji OK! TAXI - szczegółowych informacji udzielą Państwu pracownicy hotelowej recepcji, baru oraz Biura Organizacji Imprez
Menu obowiązuje od 1 grudnia 2020 r.
Dodatkowych informacji udziela Biuro Organizacji Imprez:
tel.: (+48) 85 66 37 401
e-mail: biuro@dworczarneckiego.pl